top of page

Programe sociale

”Vom deveni astfel martori ai dezvoltării sufletului omenesc, ai apariției Omului Nou, cel care nu va fi victima evenimentelor, ci, datorită viziunii sale clare, va fi capabil să dirijeze și să modeleze viitorul societății umane.”

  Maria Montessori

Credem cu tărie că fiecare copil, indiferent de circumstanțele în care s-a născut, are capacitatea de a trăi o viață împlinitoare. Suntem conștiente că un start sănătos în viață mărește exponențial  șansele împlinirii acestui potențial. Așa că ne propunem să punem bazele societății mai sănătoase de mâine, profesor cu profesor, familie cu familie, copil cu copil.
 

În perioada ce va urma, vom iniția o serie de proiecte sociale menite să egalizeze șansele de acces la sisteme de suport și la programe de educație timpurie de calitate pentru familii și copii din medii socio-economice diverse.
 

Cu alte cuvinte, prin proiectele sociale pe care le vom iniția, ne propunem două lucruri:
 

  1. Să normalizăm trendul Montessori și să îl transformăm în ceea ce a fost menit să fie de la bun început: o metodă educațională sănătoasă, accesibilă oricărui copil din România.

  2. Să reconstruim ”tribul”; acel trib de care este nevoie ca să crești un copil. Cu ajutorul și implicarea părinților și familiilor, să punem bazele unor sisteme de suport și susținere reciprocă.
     

Proiectele noastre
 

Lucrăm cu determinare și entuziasm la o seie de evenimente și programe destinate copiilor și familiilor vulnerabile. Momentan ne aflăm în faza de scriere de proiecte și accesare de fonduri. Pe măsură ce aceste proiecte se vor concretiza, vom reveni aici cu detalii.
 

Implică-te!
 

Latura socială a proiectului nostru este încă în dezvoltare. Dacă ai pentru noi un gând, o idee, o sugestie sau în măsura în care sunt lucrurui cu care consideri că ne poți susține, te rugăm să ne scrii. Primim cu drag mesajul tău și îți mulțumim pentru implicare!
 

bottom of page