top of page

Valorile noastre

”Cine suntem și cum ne raportăm la lume sunt predictori mai buni cu privire la felul în care se vor descurca, la vârstă adultă, copiii noștri, decât cunoștințele noastre despre parenting.Dacă vrem să ne educăm copiii să îndrăznească cu orice preț, într-o cultură a lui ”nu-i de ajuns” întrebarea cheie nu este: ”Îți educi copiii după cea mai bună metodă?”, ci, mai degrabă: ”Ești așa cum ți-ai dori să fie copiii tăi când vor fi mari?”

Brené  Brown 

grija (2).png
comunitate (2).png
autodeterminare (2).png

Grijă

Practicăm respectul, empatia și compasiunea în relație cu noi înșine și cu ceilalți. Suntem atenți și curioși la nevoile altora și încurajăm comunicarea deschisă și asertivă. Ne îngrijim de mediul înconjurător, de spațiul în care lucrăm, de lumea în care trăim.

Comunitate

Considerăm că ”este nevoie de un trib ca să crești un copil”. Iar pentru o schimbare de impact în educația timpurie credem cu tărie că este nevoie de noi toți. Valorizăm colaborarea și susținerea reciprocă. Considerăm că a fi alături de celălalt este catalizatorul pentru schimbarea societății.

Auto-determinare

Recunoaștem și respectăm unicitatea fiecărei persoane, indiferent de vârstă, credință, clasă socială. Respectăm libertatea fiecărui om de a se exprima și de a contribui la viața comunității în modul său unic și specific. Susținem și încurajăm încă de la cea mai fragedă vârstă capacitatea fiecărui copil de a face alegeri potrivite, care construiesc treptat abilitatea de a lua decizii.

invcont (2).png
integritate (2).png
sustenabilitate (2).png

Învățare continuă

Păstrăm o atitudine deschisă, curioasă și proactivă în ce privește domeniul educației timpurii. Înțelegem importanța procesului continuu de autocunoaștere, vindecare și dezvoltare personală și ni-l asumăm. Susținem și promovăm procesele de învățare și dezvoltare auto-dirijată în relație cu copiii, echipa și comunitatea.

Integritate

Ne luăm angajamentul de a rămâne onești și integri indiferent de circumstanțe. Oferim transparență, spunem adevărul și ne respectăm promisiunile. Ne asumăm responsabilitatea pentru propriile acțiuni și pentru consecințele lor.

Sustenabilitate
Ne propunem să activăm și să creștem într-o manieră atentă și sustenabilă. Căutăm întotdeauna
modalități durabile de a extinde impactul activității noastre și înțelegem că schimbarea pe termen
lung se întâmplă printr-o creștere naturală, atentă și măsurată.

bottom of page