top of page

Participă la atelierele pentru părinți
susținute de Ray of Light

Te invităm la un nou eveniment Ray of Light Montessori! Vom povesti despre mintea absorbantă a copilului până în 6 ani și despre capacitatea sa de a-și clădi propria personalitate pe baza experiențelor pe care le are zi de zi. 

Vom împărtăși informații despre:
•    Diferențele dintre capacitățile și nevoile de dezvoltare ale copiilor de 1-3 ani și de 3-6 ani
•    Poziționări potrivite ale adulților în raport cu nevoile relaționale ale copilului
•    Cum are loc învățarea facilitată de adult la diferite vârste
•    Importanța mediului pregăt cu atenție la detalii 

Aura Costache, educator certificat AMI pentru grupa de vârstă 0-3 ani și Elena Toma, educator certificat AMI pentru grupa de vârstă 3-6 ani și vor fi gazdele tale în cadrul evenimentului.

 

Când?
Marți, 11 Aprilie, 17:00 – 18:30


Unde?
Ray of Light Montessori
Strada Gladiolelor 15, sector 4, BucureștiDespre facilitatori: 

 


IMG_8762.jpg

Pasionată de educație și dezvoltare personală, Elena Toma găsește împlinire și semnificație în lucrul cu copiii. De 10 ani crește împreună cu ei, în comunitățile pe care le coordonează, și își păstrează intactă fascinația pentru copilăria timpurie. De aproape 3 ani o găsim la Ray of Light Montessori, în calitate de pedagog pentru grupa de vârstă 3-6 ani și cofondatoare a proiectului. Aici exersează pedagogia alternativă de tip Montessori și caută să fie un model sănătos și o sursă de inspirație pentru copiii cu care lucrează.

Aura Costache s-a înscris ca voluntar la o grădiniță Montessori acum 8 ani și, după primele zile în care a stat alături de copii, a știut că a fi educator este vocația sa. Pasiunea sa a devenit cariera sa și acum este devotată să ajute la conștientizarea dezvoltării educației timpurii. Relația cu cei mici o încarcă cu energie, iubire, bucurie și poftă de viață. De aceea, se simte datoare să le ofere ceva la rândul său. La grădiniță, stabilește cu ei prima relație de atașament în afara mediului familial și pune bazele încrederii de sine prin încurajarea explorării.

Vă așteptăm cu drag!

Aboneaza-te daca vrei sa afli despre Evenimente viitoare!

Multumim!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page